Menu

Alonzo & FAS 3 med Gäster (SE) LIVE

Malmö

Babel
torsdag, 15 oktober 2015 kl:20:00

ALONZO & FAS 3 (SE)
Är du en av dem som missade KSMB:s exklusiva och tokhyllade återförening på Bråvalla i somras? Då missade du sannolikt också att de på hemvägen tog festen vidare till Debaser Strand i Stockholm där ALONZO & FAS 3 samlade ett helt gäng från Sveriges yttersta musikelit och bjöd på en spelning som kallats â?den bästa i Debasers historiaâ? av flera som var därâ?¦ Aningen bittert, eller hur?


Det sägs att man inte alltid får en andra chans att rätta till sina misstag, men i detta fall erbjuds nu en unik möjlighet att ställa saker till rätta och få uppleva detta spektakel här i Malmö! Den 15 oktober har nämligen KLUBB LEGSHAKER i ett direkt samarbete med ALONZO & FAS 3 lyckats boka in detta överfeta paket till BABEL och man utlovar därmed en kväll långt utöver det vanligaâ?¦


Förutom ALONZO & FAS 3 kommer vi att få se gäster från THE HIVES, KSMB, TEDDYBEARS, STOCKHOLMS NEGRER, IMPERIAL STATE ELECTRIC m.fl. Så vad sägs Malmö? Är det inte rimligt att vi fyller stället och tillsammans skapar en kväll som garanterat kommer gå till stadens rockhistoria?!


Även om ALONZO & FAS 3 är kvällens stjärnor, så kommer det givetvis bjudas på en kavalkad av hits från flera av de olika banden, så exakt var detta kommer sluta är oklartâ?¦ Vad som däremot är glasklart är att du för ynka 200 spänn har chansen att uppleva en helt unik kväll med konstellationer som kanske aldrig mer (?) kommer synas tillsammans i ett liknande sammanhang. Efter denna lilla tur kommer det dessutom dröja innan ALONZO & FAS 3 gör fler spelningar överhuvudtaget, då de ska in i studion ett bra tag framöver.


KNIVDERBY (SE)
Är du fortfarande inte helt övertygad om att detta kommer bli dina bäst investerade slantar någonsin så kastar vi in den lilla detaljen också om att självaste Knivderb kommer öppna kvällen! De är superaktuella med en rykande färsk skiva och såklart hungriga på att testa det nya materialet live, så bara detta i sig är ju värt besöket.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

torsdag, 15 oktober 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad