Menu

Mattias Alkberg (SE) LIVE - Personer

Malmö

Babel
lördag, 28 november 2015 kl:20:30

En av Sveriges starkaste kultur- och musikprofiler, Mattias Alkberg, är äntligen tillbaka på Babel för att spela live.


MATTIAS ALKBERG â?? PERSONER
Personer är en föreställning som fortsätter på den bejublade väg som den ambulerande Mattias Alkbergs Begravning slog in på: den är ett allegoriskt kam-mar-dröm-spel över en hopplös samtid och en dystopisk framtid. Och ett vedervärdigt förflutet.


En sista konsert mitt i denna öken av söndersmulade rockdrömmar, på en avfallshög av förbrukade plektrum och gitarrer, en brottsplats där en ensam kriminalinspektör Alkberg rotar runt bland skärvorna i ett desperat försök att foga dem samman till ett svar på â?vad händeâ?¦?â? med utopierna, jämlikheten och den rättvisa fördelningspolitiken.


Föreställningen är en ohelig allians mellan surrealistisk, allegorisk teater i Artauds anda och helt vanlig refrängstark popmusik. Det är äckligt förvirrande, förvillande grymt och alldeles alldeles underbart.


Slottet brinner, släpp inte ut dem.


Medverkande:
Mattias Alkberg
Petter Granberg
Per Nordmark
Lisen Ellard
Yak Kallop (även regi)


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

lördag, 28 november 2015 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad