Menu

bob hund (SE) LIVE - SÖNDAG 13 MARS

Malmö

Babel
söndag, 13 mars 2016 kl:20:00

bob hund har de senaste lyckats återuppfinna sig själva och undersöka vad en rockorkester kan vara.


BOB HUND (SE)
bob hund har auktionerat ut sina instrument, arrangerat sin egen bob hund-festival, skrivit och framfört musik till stumfilm och tagit över Malmö Opera för ett allkonstverk som sändes av SVT våren 2015.


Musikaliskt har bob hund utmanat sig själva att tänjt sina gränser. Samtidigt som den unika kemi som bara kan uppstå i mötet mellan de sex bandmedlemmarna behållits intakt har bob hunds universum utforskats i jakt på nya ljudvärldar, nya berättelser. Resultatet är en svit musik som utan tvekan är det starkaste de skapat.
Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.


Med all önskvärd tydlighet har de visat att de alltjämt är landets mest unika, angelägna och kreativa band.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

söndag, 13 mars 2016 kl: 20:00

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad