Menu

Bilal (US) LIVE - Unplugged

Malmö

Babel
onsdag, 16 mars 2016 kl:20:30

Med inspiration från gospel, jazz, soul, blues och hiphop skapar Bilal sin egen form av själfull soul som berör på alla plan.


BILAL (US)
Philadelphia-sonen Bilal är en av de mest dynamiska soulsångare av vår tid. Med inspiration från gospel, jazz, soul, blues och hiphop skapar han sin egen form av själfull soul som berör på alla plan.


Med sitt debutalbum “First Born Second” från 2001 tog han världen med storm och visade att han var en artist att hålla ögonen på. Sedan dess har han släppt album på album som fått både kritiker och publik att jubla. Under förra året släpptes “In Another Life” som är producerad av legendariska soulproducenten Adrian Young. Med gästartister som Big K.R.I.T. och Kendrick Lamar spänner den över klassisk soul, jazz, gospel och hiphop.
www.facebook.com/OfficialBilalPage/


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.

Datum / Tid

onsdag, 16 mars 2016 kl: 20:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

170

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad