Menu

Kören Happy Voices med gästartisten Charlotte Perrelli

Malmö

Baltiska Hallen
söndag, 12 november 2017 kl:18:00

Gabriel Forss, en erfaren artist och körledare, bjuder ikväll på massor med sång och glädje. Kören består av drygt 500 sångare som tar sig an musik och sånger från olika genrer. Allt från senaste hits till klassisk gospel i en härlig blandning. Vi hoppas att du njuter av värmen och glädjen som sprids denna afton.

Gabriel Forss
Körledare och producent för kören. Gabriel startade kören i Stockholm för 13 år sedan och har sedan dess också startat i Malmö och Göteborg. Kören har bytt namn under våren från Du kan sjunga gospel till Happy Voices.

I fjol lanserade Gabriel sin första julskiva ”Äntligen jul”. Under december månad är Gabriel ute på en julallsångsturné där han kombinerade två fina traditioner - julmusik och allsång. Läs mer på: www.julallsång.se

Under många år var Gabriel körledare för soul- och gospelkören One Voice. Senast sågs Gabriel som körledare i TV4s program Körslaget där han slutade på en hedrande andraplats och 2012 gav han ut sin bok ”Äntligen”.

Charlotte Perrelli
Höstens gästartist är Charlotte Perrelli, en av Sveriges mest mångsidiga artister. Hon har släppt nio soloalbum, spelat flera musikalroller, hon har en egen skönhetskollektion och en serie med kosttillskott, hon har dessutom skrivit tre böcker.

Genombrottet för Charlotte var med dansbandet Wizex, och efter det har vi sett henne medverka i en rad olika shower, teveprogram och galor.

Hon är kanske mest känd för sina framträdande i Melodifestivalen och 1999 representerade hon Sverige i Eurovision Song Contest och vann med låten Take Me to Your Heaven.

I vår kan vi se henne på Malmö Opera i musikalen Pippin, och här spelade hon också huvudrollen i Evita 2012.

Insläpp:
17:00
Spellängd:
75min


Rullstolsbiljett bokas via Ticketmaster Contact Center på: 077-170 70 70 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. Ledsagare medföljer på rullstolsbiljetten och sätter sig på valfri plats på läktaren över rullstolsplatserna. Hiss finns på lokalen, men rekommenderat är sitta på rad 6 läktare för de som har svårt att gå/rullator då hissen ligger några hundra meter bort från den vanliga entrén.

Baltiska hallen är en sport- och evenemangshall i Malmö som öppnades 1964 i samband med 50-årsjubileet av Baltiska utställningen 1914. Baltiska hallen ligger på Stadionområdet, som är ett av Europas största idrottsområden beläget vid Pildammsparken, cirka två kilometer från Malmö centrum. I foajén finns Idrottsmuseets utställningar. Arkitekterna som ritade Baltiskan var Fritz Jaenecke & Sten Samuelson.

Datum / Tid

söndag, 12 november 2017 kl: 18:00

Plats

Malmö, Baltiska Hallen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

219kr - 350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad