Menu

Psychotic Youth + Legendary Lovers

Malmö

Folk Å Rock
fredag, 18 november 2016 kl:21:00

Friday Night Rock'n'Roll med Psychotic Youth och Legendary Lovers.


Comeback-kväll med Powerpop-Punksurfarna Psychotic Youth som kör på i melodistark Ramones- Sonic Surf City -Yum Yums-anda!


Och dessutom Klippan-legenderna Legendary Lovers som kör sin variant på Rock'n'Roll-Powerpop-Australien-hitkänsla med folk från KOMMISSARIE ROY, JOHNNY & DOM ANDRA, SOUTHERN KINGS och HOLST & PLANETERNA! Detta bör ju inte missas! Öppnar 19, på scen 21. Entré 150kr.


PSYCHOTIC YOUTH tog ett litet uppehåll på 17 år för att hinna med livets övriga delar. Men sedan våren 2015 är semestern slut och samlingsplattan "Power Pop To Die For" kastade dem in i leken igen med Japanturné och Skandinavienturné med KURT BAKER COMBO och vapendragarna THE YUM YUMS följt av en Spanien-tripp med THE BOYS och nu senast med tillsammans "bröderna" SATOR i Göteborg.


Ett nytt album kallat "The Voice of Summer" ligger i tryckpressarna och kommer ut i januari på japanska Waterslide Records och tyska Screaming Apple följt av ytterligare turnéer i Europa och Japan - men först ett gig på Folk Å Rock i Malmö den 18 november! Hang ten!

Datum / Tid

fredag, 18 november 2016 kl: 21:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad