Menu

Wreck of Blues

Malmö

Folk Å Rock
onsdag, 21 februari 2018 kl:20:00

PONTUS SNIBB'S WRECK OF BLUES släpper nya albumet TOO LATE TO DIE YOUNG och bjuder in till RELEASEPARTY med gästartister onsdag den 21:e februari på FOLK Å ROCK! Öppnar 19, på scen 20. Entré 150kr. Bar, Rockklubb & Restaurang. Missa inte detta tillfälle att fira med Pontus, Kalle, Håkan och alla deras fans och vänner!


– Jag har spelat blues i över 20 år tillsammans med min far, och nu i detta band, och måste säga att det har varit en fantastisk resa. För tre år sedan startade vi Pontus Snibb’s Wreck Of Blues som en trio och spelade in mitt första riktiga bluesalbum under det namnet, säger Pontus om det självbetitlade album som släpptes i april 2014.


Uppföljaren ”Too Late To Die Young”, som också det släpps via Off Yer Rocka Recordings, kommer i februari men redan nu finns ett smakprov i form av singeln ”What Must Be Done” med tillhörande video (av Gustav Kronfelt).


Singeln släpps digitalt via alla streaming- och nedladdningstjänster tillsammans med två exklusiva spår som inte finns med på det kommande albumet.


– Låten handlar om att gå sin egen väg utan att stirra sig blind på vad som är trendigt just nu eller lyssna på vad andra anser att man ska göra. Under mina 25 år som musiker har jag alltid gått min egen väg, och det tänker jag fortsätta med. Jag är fast övertygad att om jag är lycklig så kommer min publik också bli det, säger Pontus Snibb.


Skivan innehåller tio nyskrivna originallåtar samt en tolkning av Peter Greens Fleetwood Mac-klassiker ”Jumping At Shadows”. Inspelningen skedde, liksom av föregångaren, till största delen live i Lemon Recording i Klippan, för att på ett autentiskt sätt fånga känsla och sound.


Pontus Snibb’s Wreck Of Blues:
• Pontus – gitarr och sång
• Håkan Nyberg – trummor
• Kalle Johansson – bas


www.facebook.com/blueswrecked/

Datum / Tid

onsdag, 21 februari 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad