Menu

Mikael Ramel Band

Malmö

Folk Å Rock
söndag, 8 april 2018 kl:20:00

MIKAEL RAMELS BAND TILL DEJ kommer tillbaka till FOLK Å ROCK söndag den 8/4! Öppnar 19, på scen 20. Bar, café & restaurang.


MIKAEL RAMEL med rötter i 70- talets musikrörelse och med den beryktade första LP:n ”Till Dej” (1972) kommer nu på en reunion-turné med en makalös band-sammansättning:


KENNY HÅKANSSON - gitarr och still going strong med bland annat bandet ”Kebnekajse”. Har spelat på Mikaels första plattor.
GÖRAN LAGERBERG - bas. Spelat med Tages (-60-tal), med bl a Mikael Ramel (-70-tal) och med Egba mm (-80-tal).
MATS ÖBERG - klaviaturer och sång. Denne supermusikant som spelat med bl a Frank Zappa, Ale Möller band träffade Mikael 2003. Sedan dess har de funnit och vunnit publikgunst utifrån olika konstellationer. Och senast producerat den gemensamma CD:n ”Vilken Skillnad” tillsammans (2005).
BENNA SÖRMAN - supertrummis som nu spelar för första gången i just denna konstellation. Spännande!! Benna har ett förflutet som trummis bakom bland andra Magnus Uggla. Benna var även trummis på Mikael Ramels platta ”En för alla” (1986). MIKAEL RAMEL - gitarr och sång med ett tiotal produktioner bakom sig. Har rykte om sig att alltid skapa fantastiska band med de bästa musikerna. Så även nu - kanske det bästa bandet ever? Idéen handlar om att konsertera - återge de tidigaste låtarna från -70-talet i uppdaterade versioner. ”Vi rider vidare på den lyckade reunion vi hade förra året. Det blev ju dunder succé på de festivaler vi medverkade i då” säger Mikael

Datum / Tid

söndag, 8 april 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad