Menu

David Ramirez med band (US) + Curse of Lono (UK)

Malmö

Folk Å Rock
torsdag, 30 augusti 2018 kl:20:00

David Ramirez återvänder till Folk Å Rock 30/8. Och denna gång har han band med sig. En höjdarkväll utlovas. Kvällen inleds dessutom av det fantastiska Londonbandet Curse of Lono. Öppnar 19, På scen 21. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Bar, Café, Rockklubb & Restaurang. Välkomna!


David Ramirez fjärde och senaste album 'We're Not Going Anywhere' (sept 2017) är en slags identitets- och protest-skiva mot samtidens socio-politik där Ramirez, med sin egna bakgrund som fond, uttrycker en djup besvikelse över hur hemlandet splittras av rädsla. Albumet inleds med spåret ‘Twins’, som ifrågasätter vad det betyder att vara Amerikan 2017. ‘Twins’ utgår från hans egna minnen av 9/11 när han som 18-åring kände riktigt rädsla för första gången och hur det senaste valet var upphov till att samma känsla kommer tillbaka.


Musikaliskt är ‘We’re Not Going Anywhere’ en steg vidare från det rootsigare soundet på tidigare album, med samma naket personliga berättleser som blivit hans signum. Ramirez besitter en intensitet i berättandet som känns, med en röst som borrar sig in i ryggmärgen för varje stavelse - men det är live han kommer till sin rätt allra bäst. När Ramirez återvände till Skandinavien i vintras så hade publiken dubblats från första besöket 2016 (efter ‘Fables’) och nu är han redan aktuell för sitt tredje besök. Den här gången med fullt band, så gissningsvis är vi än fler den här gången - för har man väl sett honom, så kan man inte missa chansen att uppleva det igen.

Datum / Tid

torsdag, 30 augusti 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad