Menu

A Choir of Ghosts

Malmö

Folk Å Rock
torsdag, 27 september 2018 kl:20:00

A CHOIR OF GHOSTS är James Auger som bosatt sig i Ramsele utanför Sollefteå. Där i norra Sveriges djupa skogar skapar han en slags Alt-Country/Spökamericana som kan beskrivas som en unik tolkning av den amerikanska folkmusiktraditionen.


2017 var året då det började ta fart för A Choir of Ghosts. Singeln ”Ester” blev en viral hit och nådde snabbt nästan 200 000 streams på Spotify. Efter två europaturnéer och ännu några singlar så har ännu en hit hunnit släppas, ”Morning Light” som i skrivande stund har över 600 000 spotifystreams. Imponerande siffror för en artist som inte har någon draghjälp med PR eller ens har släppt sitt debutalbum ännu.


A CHOIR OF GHOSTS kommer till FOLK Å ROCK torsdag 27/9! Öppnar 19, På scen 20. Entré 180kr. Förköp online via tickster.com Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Bar, Rockklubb & Restaurang. Välkomna att upptäcka något nytt!


Även om James Auger är frontperson för A Choir of Ghosts så är det ett band med rutinerade musiker från bland andra bandet Pershagen.

Datum / Tid

torsdag, 27 september 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad