kl: 21:00

The Men

Folk Å Rock


BILJETTER / MER INFORMATION


The Men spelar på Folk Å Rock fredagen den 8 mars! Öppnar 19, På scen 21, två set. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Bar, Rockklubb & Restaurang.


The Men värmer upp inför vårens gig på legendariska Reeperbahn i Hamburg i slutet av mars och på Half Moon Putney i London helgen efter det.


I maj blir det sedan dags för ytterligare en Spanien-resa. Då spelar de i Madrid på rockklubben Fun House.


The Men kräver kanske ingen närmare presentation för publiken i Malmö/Lund. Med Sven Köhler, sångaren från det legendariska bandet The Sinners i fronten, och musiker från Colubrids / Varanteatern -Olof Wallberg, gitarr / The Girls -Ola Främby, bas- / Liberator -Mattias Pedersen, trummor- är de faktiskt ett äkta all-star-band.


Kombinationen spontanitet och rutin är inte helt lätt att få till, men The Men lyckas verkligen! De har en grym scenshow, vilket i kombination med Svens röst gör dem till ett av Sveriges bästa liveband idag. ”Köhler visar var det vokala skåpet ska stå” som en recensent uttryckte det. Senast The Men spelade i Malmö blev det snabbt utsålt.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-08 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Skomakaregatan 11


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

150


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Iselin Har Tidigare Lånat Ut Sin Röst Till Bland Annat Seeb Och Alan Walker - Nu Släpper Hon Ny Singel
PRESS
15 feb
kl: 13:50

Iselin Har Tidigare Lånat Ut Sin Röst Till Bland Annat Seeb Och Alan Walker - Nu Släpper Hon Ny Singel

Iselin har tidigare släppt två singlar Bathtub som hon skrev tillsammans med Fatmax Gsus (Max Grahn) från Wolfcousins (som även producerade) och Lost, skriven tillsammans med producentduon MADFUN (Madeleine Eliasson & Fanny Hultman). Den 15 februari släpps nya singeln Anyone Out There som kom till i Stockholm förra vintern en dag när det rådde snökaos i hela landet. Gatorna var tomma...

Hitta oss på Facebook