Menu

The National Reserve (US)

Malmö

Folk Å Rock
lördag, 9 mars 2019 kl:21:00

Vi är glada och stolta att för första gången presentera The National Reserve i Skandinavien och en lång turné i februari/mars 2019 som tar dem till Folk Å Rock lördag den 9:e mars! Öppnar 19, På scen 21. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Roadhouse Rockklubb, Bar & Restaurang.


I fem års tid formade The National Reserve sin musik på barerna hemma i Brooklyn. Där lärde de sig hantverket och hur man handskas med publik som egentligen är mer intresserad av barhäng än musik. Dessutom fick de chans att (relativt) ostört utveckla sin egen tagning av klassisk amerikansk rotrock. Och när deras debutplattan "Motel La Grange" släpptes våren 2018 slog den ner som en bomb. Här var ett helt komplett band, samspelat, bra låtar och makalös sång! The National Reserve är något för vänner av Band Of Heathens, Cordovas och, vågar vi säga det, The Band.


The National Reserve frontas av sångaren och gitarristen Sean Walsh och de har skapat en arketypisk amerikansk musik med beståndsdelar som R&B, Västkust-Countryrock, New Orleans Funk, Soul, och bluesig Rock'n'Roll. Ingredienser som gjort The National Reserve till det perfekta bar-bandet så klart, men det som gör dem långt större än så är Walsh förmåga att skriva exceptionellt stark och minnesvärda låtar.

Datum / Tid

lördag, 9 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad