kl: 20:00

Rod Melancon (US)

Folk Å RockDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konserten med Rod Melancon har pga ändring av hans turnéplan flyttats från 23/5 till 1/5.


Biljetter köpta till 23/5 gäller så om du har biljett behöver du inte göra något.


I februari 2018 turnerade Louisiana-sonen ROD MELANCON för första gången genom ett snötäckt Skandinavien. Förbluffad över snön och kylan men även över det varma mottagandet han fick av publiken. Sedan dess har han spelat in ett nytt album, hans låt "I Wanna Go For A Ride" har figurerat i en stor TV- reklamkampanj och han har spelat flitigt över hela USA. Men kärlekshistorien med publiken här lever i högsta grad och i maj 2019 är Rod Melancon tillbaka i ett, förhoppningsvis snöfritt, Skandinavien.


Rod Melancon har attityd, röst, bra låtar, och humor. Han ser ut och låter som en mix av en ung Steve Earle och en ung Bruce Springsteen. Från melodiös Honkytonk till stökig Rock'n'Roll. Han måste upplevas! FOLK Å ROCK torsdag 23:e maj. Öppnar 19, På scen 20. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Honkytonk-Rockklubb, bar & restaurang.


Sprungen ur Louisianas träskmarker, med Djävulen i hälarna och rötterna hos Hank Williams, tar Rod Melancon ett rejält grabbatag om en hänförd publik som älskar både vinden från 50-talets rock n´roll i håret, och en djupare titt i backspegeln, på motorvägen in i framtiden.


Melancon är stundvis en lågmäld berättare i samma tradition som Cash och Kristofferson, för att i nästa sekund falla tillbaka i rollen av ung man med beslöjad blick, som drömmer om det alla män vill ha; A Redhead.


Just den låten finns med på albumet, "Southern Gothic".


Det är hans andra album, och redan höjt till skyarna av alla som älskar riktigt välbyggda låtar med en botten av varierande element, honky-tonk, country och riktig hederlig no-nonsens rock.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-01 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Skomakaregatan 11


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook