Menu

Grand Rezerva + Suicide By Tigers

Malmö

Folk Å Rock
fredag, 31 maj 2019 kl:21:00

Fredag den 31:e maj efter KISS-boksignering-filmvisning-anekdoter-minglet (kl.18-ca 20) är det dags för två hårda rockband med lokal anknytning och internationell uppskattning att ställa sig på Folk Å Rocks scen för en delad headliner: Grand Rezerva och Suicide By Tigers! På scen från ca kl.21. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Rockklubb, bar & restaurang. Malmö Rock City rules!


Äntligen är det dags för Suicide By Tigers att återigen ställa sig på Folk å Rocks scen! Hyllade av en enad europeisk rockpress och med ett nytt album på gång är detta en spelning du inte bör missa! Dynamik, starka melodier och tung rock på högsta volym. Suicide by Tigers levererar allt detta med spelglädje och precision. Precis som det ska vara. Suicide by Tigers är inte det du förväntar dig av ett klassiskt rockband. Det är mycket mer.


www.suicidebytigerscom/
www.facebook.com/SuicideByTigers


Grand Rezerva, som sedan starten 2009 släppt en ROCK-katalog att vara stolt över. Först ut var den självbetitlade EP’n, ett år senare hösten 2010 kom singeln "Badlands" som laddats ner nästan 10,000 gånger, de flesta av dem enbart i USA . Detta resulterade i att bandet fick radiorotation på stationer i både USA och Europa. Våren 2014 landade Grand Rezerva på amerikansk mark för första gången för att möta fansen och göra ett par spelningar i New York. I december 2014 släpptes första singeln ”The Only One” och i februari 2015 den andra singeln ”Crimson Ground”. Båda var teasers till det nya albumet “Hell And High Water” som släpptes under våren 2016, då med fortsatt förtroende från USA. Turné och nya låtar spelades in och en kort PR resa till USA inledde 2018 och ett samarbete med den amerikanska producenten Beau Hill (Ratt, Alice Cooper, Europe, Gary Moore) inleddes vilket resulterade i den nya singeln "Hellhound" som släpptes tidigt 2019.


Info & kontakt: band snabel-a grandrezerva punkt se

Datum / Tid

fredag, 31 maj 2019 kl: 21:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad