Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 21:00

Finnegans Hell

Folk Å RockDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Finnegan's Hell har releasespelning på Folk Å Rock lördagen 7:e mars. Öppnar 20, på scen 21. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Rockklubb, bar & restaurang.


Folkrock/folkpunkbandet Finnegan's Hell som inspirerats av artister som The Pogues, Dropkick Murphys, GG Allin & Roky Erickson fick en hit med låten ”The Molly Maguires” 2011 och har sedan dess spelat över hela Europa men väldigt lite här hemma i Sverige. Bandet gjorde succé på gigantiska europeiska Woodstock Festival och utsågs av publiken till ”bästa utländska band”. Finnegan's Hell är ett svårslaget liveband, men har även fått ur sig ett antal plattor och nu är det dags för release av den tredje fullängdaren, ”Work Is The Curse Of The Drinking Class”, vilken är en mix av Folkpunk, Folkrock och Folkhårdrock med distad gitarr och bas, en slagverkssektion och melodier på tin whistle, dragspel och banjo, trakterade av Pabs, Mick, San, Ace och Cozy Finnegan samt Old Roxy. Herrarna lanserar samtidigt med nya plattan också sitt nybryggda bandöl, så det finns minst två goda skäl att titta förbi

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: