Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Frazey Ford (CAN) + Leeroy Stagger (CAN)

Folk Å RockDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Frazey Ford spelar på Folk å Rock torsdag 21:a maj. Öppnar 19, På scen 20. Fysiska biljetter hos Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Americanaklubb, bar, café & restaurang. Välkomna!


Support: Den kanadensiska heartland-rockern Leeroy Stagger turnerade i Skandinavien så sent som i november 2019. Och han gillade så mycket att han nu tar första bästa chans att komma tillbaka hit. I maj hakar han på kollegan Frazey Ford som support act. En kanadensisk stjärn-uppställning som heter duga!


Efter Frazey Fords succé-turné i Sverige för några år sen är det många som gläds åt beskedet att hon kommer tillbaka i maj 2020! Och förväntningar blev inte mindre när Frazey i dagarna släppte ny musik (för första gången på fem år) i form av protestlåten "The Kids Are Having None of It", en hyllning till Greta Thunbergs #FridaysForFuture. Ett nytt album släpps i god tid innan Frazey Fords efterlängtade andra Skandinavien-besök!


Som den karaktärstarka rösten i kanadensiska kritiker-darlingen The Be Good Tanyas har Frazey Ford länge varit än stark kvinnlig profil inom americanamusiken. Starka orinalartister som Frazey ska så klart även prova på att släppa musik som soloartist. De senaste två skivorna från Frazey är således solo och precis som väntat unison hyllade av en stor och enig kritikerkår. Med albumet "Indian Ocean" bröt Frazey med sitt folk-inspirerad sound och kom ut som en soul-drottning för 2010-talet.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-21 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: