Menu

Psychotic Youth + Love Dolls

Malmö

Folk Å Rock
lördag, 31 oktober 2020 kl:21:00

Psychotic Youth kommer till Folk Å Rock lördagen den 31:e oktober. Insläpp kl 20, på scen kl 21. Rockklubb, bar & restaurang.


Inleder kvällen gör Klippan-bandet Love Dolls. Gillar du Garagerock, Punkrock, Surfpop, Powerpop och Rock i en partymix så har du landat rätt. Klippanpågarna levererar eget material och covers i ett rasande tempo med en spelglädje som gärna smittar av sig.


Endast 50 biljetter. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller avstånd, servering osv.


Psychotic Youth fyller 35 år.


Trots Corona och avsaknaden av en levande scen så är 2020 året för Göteborgsbandet Psychotic Youth att glänsa. Bandet fyller otroliga 35 år och firar detta med att göra sitt bästa album någonsin med “Forever and Never” som släpps just denna helg! Och dessutom i frän blå transparent vinyl.


Men redan under våren och sommaren har en rad skivor släppts- som kassetten "Retro" med 14 nyinspelade låtar i sann garagerock-anda och endast i 60 ex. Detta för att fira deras allra första utgivning 1985 som var en - kassett, som också släpptes i 60 ex. Säljs endast genom direktkontakt med bandet till tillgivna fans.


Den 28 augusti släpptes en nymix av “Stereoids Revisited” i transparent grön vinyl. Ny mix av Christian Jacobsen - norrmannen som är internationellt känd för band som Yum Yums, The Dahlmanns etc. Skivan fick i dagarna betyget 9/10 av tyskland största magasin OX.


Och ett färskt internationellt distributionsavtal med amerikanska Redeye garanterar spridning av alla kommande utgåvor som “Bamboozle!” (kommer 6/11 men säljs på denna konsert) - även den i frän röd transparent vinyl. Och en EP som är resultatet av ett samarbete med Italienska bandet RADIO DAYS - där banden spelar varandras låtar i nya versioner.


“Forever and Never” släpps även som CD genom den japanska etiketten Waterslide Records, tillsammans med en video på öppningsspåret “I’m still waiting” som kommer som singel redan 2 oktober!


Så missa inte detta kultförklarad band. År 2020 är deras år!

Datum / Tid

lördag, 31 oktober 2020 kl: 21:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad