Menu

URAN GBG

Malmö

Inkonst
lördag, 7 maj 2016 kl:22:00

En kväll av manglande monster-kraut med ett okänt antal bandmedlemmar från Göteborgs underjord. Äntligen är det alltså dags för URAN GBG att inta Malmö för allra första gången. Kvällen presenteras av Inkonst och Jazz Är Farligt.


URAN har ett rykte som alla rockband hade bara kunnat drömma om. Av många olika själ har bandet med ryktet inte kunnat ta sig ner till Malmö. Nu är dom redo under regi av Jazz Är Farligt att ta Malmö med storm under en hel kväll. Det är svårt att beskriva musiken mer än att den är varm samtidigt otäck och så direkt att man har svårt att undgå att hamna i trans. En trans som man gärna längtar efter igen och igen och igen och igen...


DJ's: CECILIA PAISLEY & ELENA WOLAY


”Detta monster till orkester har vi velat ha sedan dag 1 men pga 17 anledningar har det inte gått att få till. Men nu kan vi äntligen få presentera ett av landets hårdaste och allra svängigaste band. Deras hemsida säger: ” Legendary rockband from Gothenbourg Sweden formed 2007. No further information available”. Exakt så är det. På scen blir det kanske 10 pers, kanske 15. Ingen vet men det blir en upplevelse för oss, för er. YOU CAN NEVER LOVE URAN.”
– Psykjunta


Datum: lördag 7/5 | Tid: 22.00–02.00 På scen: 23.30 | Rum: Stora scenen, Inkonst | Entré: 140:- | Förköp:? 140:- Tickster, Kulturcentralen & Rundgång | Ålder: 18 år


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 7 maj 2016 kl: 22:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad