Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Klara Lewis + Sofia Härdig

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Två hyllade ljudkonstnärer delar scen med sina olika uttryck inom elektronisk musik och gitarrbaserad improv.


Klara Lewis är en kritikerhyllad ljudskulptör som under de senaste tre åren rest runt bland klubbar och gallerier världen över och gjort succé med sitt audiovisuella uttryck. Hon bygger sina verk av manipulerade samplingar och ljudupptagningar där det organiska står i kontrast till det digitala. Lewis har gjort flera uppmärksammade gig på bland andra Norbergfestivalen, Volt och Arts Birthday Party, och blivit utnämnd till Emerging Artist of the Year av BBC-profilen Mary-Anne Hobbs.


Sofia Härdig har genom åren spelat med att kalejdoskop av alternativa rock- och improvisationsmusiker. Hon har delat scen och studiotid med medlemmar från legendariska band som bob hund, The Hellacopters till Lydia Lunchs projekt Medusas bed bara för att nämna ett fåtal. Hennes nya album And The Street Light Leads To The Sea släpps 28 okt på Solaris Empire. Hon har både utnämnts till electronica-drottning och "The Next Girl In Experimental music". I år har hon släppt två singlar samt en EP, som har fått överväldigande respons i internatonell media. Musiken har spridists som en löpeld i alternativ scenen över Japan, Australien, Europa och US. ”Det bärsta som kommit från Sverige sen dan landet forbolls hjälte Zlatan” skriver pressen bl.a i England. Hennes nya album And The Street Light Leads To The Sea släpps 28 okt på Solaris Empire.


Ålder: 18 år


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-09-10 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Klara Lewis

Klara Lewis, View på Spotify

Too

View

Klara Lewis, Twist på Spotify

Too

Twist

Klara Lewis, Us på Spotify

Too

Us