Menu

Circle + support

Malmö

Inkonst
torsdag, 20 april 2017 kl:17:00

Finsk kraut/metal/artrock


Circle är flerfaldigt utnämnda till värdens bästa liveband. Inkonst håller med. Nu kommer kraut/metal/artrockarna i finska Circle till Malmö för ett efterlängtat återbesök.


Det var ganska exakt 2 år sen bandet stod på vår scen senast. Normalt brukar de spela minst en gång per år. Vi behöver dem för att livet ska kännas komplett. Inkonst behöver dem för att vårt program ska kännas komplett. Malmö behöver dem för att visa oss vägen ut ur mörkret. Circle har funnits i evigheter, och har med tiden byggt upp en egen indie-industri omkring sig. Med mer än 30 album i ryggen och lika många sidoprojekt, kommer värdens tajtaste liveband nu på återbesök. Circle är bandet som gör stor musikkonst iklädd spandexkostym och vi längtar redan.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 20 april 2017 kl: 17:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad