Menu

Klubb Instigate: Twin Pigs + Lawgiver

Malmö

Inkonst
fredag, 7 april 2017 kl:17:00

Naken och rå hardcore


Twin Pigs
Twin Pigs är ett nytt fantastiskt band från Stockholm som snabbt gjort sig kända för råa spelningar. Medlemmar från Tiger Bell, Gamla Pengar, Besserbitch, Grizzly Twister, etc… Naket och rått, snabb hardcore, med synt istället för bas. Rev sönder Musikhjälpen 2016 med sitt framträdande och blev nominerade till bästa rock/metal i P3 GULD 2016.


Lawgiver
Lawgiver är Malmös nya cross-over hjältar med Patricia från Beyond Pink och Slöa Knivar i spetsen utmanar publiken med råa brutala låtar och en sällsynt ljudbild i dagens punkscen. Utöver Patricia ser vi medlemmar från Atlas Losing Grip, Svart Städhjälp, Terrible Feelings, etc.. Debutplattan släpps i mars på BDHW Records.


DJ: Smackbiff & Stojan


Klubb Instigate är en nystartad klubb som kommer fokusera på punkspelningar i Malmö. Tidigare har vi släppt musik av lokala akter men kommer nu fokusera på liveevent, i första hand i samarbete med Inkonst som har perfekt storlek och grymt ljud. Klubb Instigate är tänkt att återkomma en gång i månaden. Åldersgränsen är 13 (och inte 18) eftersom vi själva minns hur orättvist det kändes att vara under 18 men ändå vilja se sitt favoritband.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

fredag, 7 april 2017 kl: 17:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad