The Necks

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Improvisationsmusik i världsklass


I över 30 år har australiensiska the Necks förgyllt värden med sina long-form improvisationer. Idag anses de vara improvisationsvärdens starkaste lysande stjärnor.


The Necks bildades i Sydney 1986 och i över 30 år har bandet byggt ett internationellt rykte som mästarna av fri improvisation. Varje natt äntrar de scenen och bygger ett nytt verk från grunden. De och publiken åker på en ljudresa som skapas i stunden. 2017 har varit ännu ett fantastiskt år för the Necks: i januari turnerade de som förband till Nick Cave, i februari släppte de deras 19:e album Unfold på Stephen O’Malleys bolag Idelogic Organ. De har dessutom turnerat flitigt i både USA och Europa.


Varje the Necks-konsert är en unik upplevelse, helt improviserad med rummets akustik som utgångspunkt. Vi välkomnar denna supergruppen till Inkonst.


”The greatest band in the world” Geoff Dyer on BBC Radio3 Private Passions November 2016


“..seem to push at the boundaries of space and time..” Mojo 2017


“Among the world’s greatest forces in music…” LA Times April 2016


“One of the most extraordinary groups on the planet… a sonic experience that has few parallels or rivals.” The Guardian


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-12-06 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:The Necks

The Necks, Transparent Roads på Spotify

Transparent Roads

Transparent Roads