Menu

Omar Souleyman

Malmö

Inkonst
fredag, 16 mars 2018 kl:20:00

Den syriska bröllopsångaren och techno-fantasten Omar Souleyman återvänder till Malmö och Inkonst.


Omar Souleyman är världsartisten från Syrien som fått dansgolv världen över att koka – av glädje, dans och musik. Han blandar texter om kärlek till sitt älskade hemland Syrien med syntar, oslagbara rytmer och scennärvaro. Nu är han äntligen tillbaka i Malmö.


Efter Souleymans första album Wenu Wenu, producerad av Four Tet, har syrianen blivit otroligt populär som både musiker och samarbetspartner. Idag är Omar en ständigt turnerande artist med spelningar över hela världen. År 2017 signades Souleyman till Diplos skivbolag Mad Decent och släppte där sitt tredje studioalbum, Two Syria, With Love, ett album som fokuserar på ett mer utvecklat keybordspel och framträdande technoinfluenser.


To Syria, With Love är skrivet i nära samarbete med Shawah Al Ahmad, och är deras personliga hyllning till Syrien.


---


FREDAG 16 MARS
20.00–23.30
18 ÅR
INKONST, MALMÖ


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.



Omar Souleyman
2024-08-10 21:00:00
Uppsala, Ukk - Sal D - Ståplats

Datum / Tid

fredag, 16 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr - 220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad