Menu

Joshua Abrams Natural Information Society

Malmö

Inkonst
torsdag, 29 mars 2018 kl:20:00

Tänk Terry Riley live på Inkonst lilla scen. Typ.


Abrams långa kompositioner skapar en tidlös förening av jazz, minimalism och krautrock.


Sedan 2010 har Chicago-musikern Joshua Abrams turnerat i Nordamerika och Europa men en lång rad prominenta musiker under namnet ”Natural Information Society”. Gruppen använder traditionell och elektrisk instrumentering för att bygga långa, intrikata psykedeliska miljöer, komponerade och improviserade, och förenar Gnawan Guimbris hypnotiska egenskaper till ett brett utbud av nutida musik och metoder, inklusive jazz, minimalism och krautrock.


Joshua Abrams – Guimbri and Double Bass
Lisa Alvarado – Harmonium and Gong
Ben Boye – Autoharp
Mikel Avery – Drums


--


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 29 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

70kr - 80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad