Menu

Carla Dal Forno

Malmö

Inkonst
lördag, 14 april 2018 kl:21:30

Dub-desorienterad pop släppt på engelska bolaget Blackest Ever Black.


Carla dal Fornos dystra popmusik förvrängs av både dub och psych innan den landar i en trasig (post-)punkestetik.


Carlas musik är sällsamt sorgsen. Den är både luftig och fri samtidigt som den är fast knuten till livet. Rösten är lågmäld och drar mot Nico-hållet. Samma sorgsna entonighet. Musiken rör sig nånstans mellan pop, synth och dub. Ljuden är mjuka, tomma och organiska och förstärker känslan av melankoli. Carla dal Fornos musik är lika speciell som den är vacker. 2 år efter genombrottet med albumet You Know What It’s Like, kommer hon äntligen till Inkonst.


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 14 april 2018 kl: 21:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

70kr - 80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad