Menu

Kontra-Musik 50 Celebration PARTY

Malmö

Inkonst
lördag, 24 mars 2018 kl:23:55

Malmös elektroniska musikhjärta bankar vidare


Kontra-Musik firar sitt 50:e släpp med en efterlängtad most wanted-uppställning.


LINEUP:
Wa Wu We (aka Sebastian Mullaert) live
TM404 live
Ulf Eriksson
+ much much more


DEKO: Mikmo & Hellan


Att skriva en informativ text om en klubbnatt med Kontra-Musik på Inkonst är som att skriva en varningstext till en eldkastare. Alla vet redan att det kommer bli jävligt hett. Men den här kvällen har en extra krydda:


Med Mokiras splitter nya album Chill Out kommer nämligen Kontra-Musik upp i 50 släpp i den reguljära katalogen. En respektabel siffra efter tolv år i en tuff bransch. Ulf Eriksson och hans Kontra-Musik har förändrat bilden av svensk elektronisk musik i internationella ögon. Alla visste att vi kunde nicka sammanbitet till Drumcode, men Kontra-Musik visade att det fanns romans i våra hjärtan och intrikat sväng i våra höfter också.


Kanske har våra gäster Andreas Tilliander och Sebastian Mullaert varit de mest tongivande i Kontra-Musiks utgivning och utveckling de senaste åren. Ulf och Sebastians live/DJ-hybrid set tog dem inte bara jorden runt utan resulterade också i The Dance, bolagets 40:e släpp. Som TM404 har Andreas Tilliander bland annat släppt två helt sagolika acid-album på Kontra-Musik, det senaste såklart släpp nummer 44. Och på katalognumret efter hittar vi Sebastian igen under sitt Wa Wu We – alias med mäktiga tolvan Travellers.


Nu firar vi bolagets långa historia på hemmascenen Inkonst. Öppet till 05!


---


LÖRDAG 24 MARS
00.00–05.00
20 ÅR
INKONST, MALMÖ


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 24 mars 2018 kl: 23:55

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad