Menu

Spazio presenterar: Hyperaktivist (Mess)

Malmö

Inkonst
lördag, 14 april 2018 kl:23:30

Hojoj, vi är tillbaka och nu är det vår. Denna mitten av april tillställning har vi lov att bjuda in en ypperligt spännande gäst.


Hyperaktivist (Mess)
Ana Laura har de senaste åren intagit Berlins klubbliv, med sin högborg till klubb stavad Mess huserandes på OHM i Berlin har hon målet att öka mångfalden inom klubbvärlden, vilket även lett till att hon fått ryktet som en driven och kreativ arrangör och DJ. Hennes DJ sets är en parad av stenhård och kompromisslös techno och house vilket går hand i hand med hennes klubbar och det är med stor glädje vi välkomnar henne till Inkonst.


soundcloudcom/hyperaktivist
www.facebookcom/Hyperaktivist
www.facebook.com/spaziorecords


Var: Inkonst, Bergsgatan 29
När: Lördag 14 April
Ålder: 20 år
Pris: 100 sek
Tid: 23.30-04.00


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 14 april 2018 kl: 23:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad