Menu

Rendez-vous: mobilegirl + ishi vu

Malmö

Inkonst
lördag, 21 april 2018 kl:23:30

*** mobilegirl [DE] ***


Mobilegirl har rötterna i München men är numera bosatt och verksam i Berlin. Som producent har hon utmärkt sig med flertalet utmanande elektroniska dansanta remixer av klassiska R&B-tracks av bl a J-Lo och Missy Elliot. På senaste är hon aktuell med sin debut-EP ”Poise” som kom ut i november. Den Staycore-kopplade artisten är kanske mest omtalad bakom spakarna där hon är känd för sina energiska och genre-överskridande mixar. Med en Asien-turné, flertalet Boiler Room-set och festivalspelningar i bagaget så ser vi fram emot att ta emot henne på Inkonst!


*** ishi vu ***


Göteborgs drömvävare nummer 1, Ishi Vu, började göra musik på gymnasiet med hjälp av lite piratad mjukvara och ett öppet sinne. Några år senare har han släppt musik på labels som Omena, Trunkfunk och Studio Barnhus. I våras kom första släppet på egna labeln Glum Trigger. På nya EP:n “Planet Of Death” tar han ännu en gång med oss på en resa in i det vackert abstrakta. Förvänta er något liknande på Inkonst.


*** so&such ft. laue ***


Häng med på en jorden runt-resa med Malmös snällaste kollektiv So&Such i perfekt sällskap av allas vår favorit Lautaro Cubilla aka Hispanic At The Disco. Bas från underjorden, melodier från himlen – en perfekt rendez-vous helt enkelt.


LÖRDAG APRIL 21
23.30–04.00
100 KR
20 ÅR


INKONST Bergsgatan 29, Malmö www.inkonst.com


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 21 april 2018 kl: 23:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad