Menu

Klubb Döden pres. Nazira & Almaty

Malmö

Inkonst
lördag, 18 augusti 2018 kl:23:55

Klubb Döden har drabbats av megalomani och gör allt för att bryta åtminstone tre av de sju dödssynderna i höst. Medan sommarnatten sakta förmultnar utanför inleder vi säsongen med en Almaty-special.


Nazira är en rödflammande komet på klubbhimmeln. Resident på Room 4 Resistance i Berlin och Radar Radio i London samt en av de viktigaste krafterna bakom att dra den mäktiga Unsoundfestivalen till sin hemstad: Almaty i Kazakstan. Det ska bli så JÄVLA kul att Nazira kommer till Malmö. Högmod deluxe.


Det är svårt att ens lingvistiskt tänka sig en bättre parhäst till Nazira än en av regionens mest älskade DJ:s, Almaty. I synnerhet nu när hennes första release 'Genaro' på Naive snart landar i typ samtligas skivhyllor. Av vansinnigt goda skäl!


Åldersgräns: 20 år


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 18 augusti 2018 kl: 23:55

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad