Menu

GAS (live)

Malmö

Inkonst
lördag, 8 september 2018 kl:20:00

En av den elektroniska musikscenenens största legender intar Inkonsts Black Box.


Wolfgang Voigt, Mike Ink, Studio1 och GAS är några av de pseudonymer han gjort musik under. Gemensamt för alla alias är att musiken alltid varit av sådan kvalité att den anses som tidlös och genredefinierande. När GAS gästar Inkonst tar han oss på en andlös audivisuell marsch genom en skimrande och pulserande sagoskog.


Wolfgang Voigt har med alias som Mike Ink, Studio1 och GAS skaffat sig en plats bland den elektroniska musikens allra största och mest inflytelserika. Oavsett alias och sound har produktionerna alltid varit av tidlös kvalité. I början av 90-talet började Voigt experimentera med monotona, alienerande, fritt flytande stråklingor ackompanjerat av djupa pulserande basar. Dessa eleganta spår, utan början eller slut, vars berusande, flyktiga strukturer tog formen av musik som näst intill förångats. GAS var född. GAS försöker fånga den perfekta mixen av Schönberg och Kraftverk, en blandning av avlägset blås och bastrumma. GAS musik är som något slags levande estetiskt väsen för lyssnaren att gå vile i. 2017 släppte GAS sitt första album på 17 år, Narkopop, och nu är projektet kommit till Malmö. Vi ser fram emot att luta oss tillbaka i blackboxen och med hjälp av Voigts vackra visuals, försvinna in i en fluorescerande skog av ljud. Tänk Hans och Greta på syra.


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 8 september 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180kr - 195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad