Menu

HLADNO PIVO 30 Years - Malmö

Malmö

Inkonst
fredag, 23 november 2018 kl:21:00

Hladno Pivo är ett punk- och rock band från Kroatien. De började som ett garageband i en av Zagrebs förorter i slutet av åttiotalet, men efter bara några år på scenen etablerade de sig som det bästa punk- och rock bandet i Kroatien och ett av de populäraste banden i forna Jugoslavien.
I sina intelligenta, humoristiska och aktuella texter är de kritiska mot samhällets ledande strukturer och höjer sin röst mot nationalism, gammaldags tänkande och fördomar.
Under sina 30 år på scen har Hladno Pivo spelat in åtta studioalbum och vunnit flera priser, såsom hela åtta ”Porin”, som är det mest prestigefyllda musikpriset i Kroatien.
Kända för sina energiska framträdanden sprider de kärlek och entusiasm bland sina fans överallt de spelar.
I år fyller de 30-års jubileum och kommer för första gången till Sverige för två oförglömliga konserter i Malmö och Göteborg.
Varmt välkomna!


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

fredag, 23 november 2018 kl: 21:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad