Menu

Kontrapunkt Forever

Malmö

Inkonst
lördag, 22 december 2018 kl:21:00

De som tänkte att vi var uträknade får räkna om, för i vår ekvation ingår inte att förlora. Med solidariteten som näring, med Malmös kärleksfulla envisa stöd i ryggen och med hyresstrejken som vapen tog vi kampen – och den efterlängtade segern är allas vår att fira!


Hemma är ju där hjärtat är, så för en kväll flyttar vi in hos Inkonst. Tillsammans gör vi oss hemmastadda med hjälp av ljuskonstnärer, artister och fest-aktivister som skapat magin på våra klassiska husfester.


Till ett atmosfäriskt och rytmiskt kärlekskaos av liveband, DJs och performance vill vi bjuda in er att fylla alla rum med sprakande segeryra och glödande hjärtan. Låt oss mötas på pulserande dansgolv för att hylla den gemensamma styrkan, tillsammans skaka av oss världens tyngder och dela drömmar om en bättre morgondag. Låt våra sträckta nävar gunga i takt till musiken och tillsammans dansa kampen vidare!


Vinsten går till återuppbyggandet av Kontrapunkt.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 22 december 2018 kl: 21:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad