kl: 19:00

EnKnap & Nature Theater of Oklahoma “The Pursuit..

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

16 mars 19.00 - Dörrar+förfest 18.00
17 mars 19.00 - Dörrar 18.00
18 mars 19.00 - Dörrar 18.00


"THE PURSUIT OF HAPPINESS"
En vansinnig spagettivästern hopkokad av ett internationellt superteam av nordamerikanska teatervandaler och slovenska dansare, som blir legendariska Nature Theater of Oklahomas första besök i Malmö.


Enligt den amerikanska grundlagen har varje medborgare rätt till “Life, Liberty and the Pursuit of Happiness”. Men vilka vilda gränser är man beredd att tänja på i jakten på denna Hollywood-dröm om frihet och lycka? På en saloon någonstans i en öken möter vi en ohängd samling tandlösa cowboys och skjutglada stråtrövare som alla har sina egna mer eller mindre moraliskt tvivelaktiga historier att berätta om vad det innebär att jaga det goda livet.


New York Times kallar Pursuit of Happiness “något av det vildaste du kan se” och en holländsk tidning beskriver den som att “Trump och Tjechov möts i bisarr skräckkomedi”. Vi säger helt enkelt: om det är något du inte ska missa i vår, så är det detta.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-16 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 29


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Bild på Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag

19-åriga DJ'n och producenten Dynoro från Litauen, som hittills rört sig inkognito igenom Spotifys sfär av topplistor, debuterade förra året med megahiten 'In My Mind' feat. Gigi D'Agostino. Låten flög rätt upp på förstaplatsen på både Spotify, Apple och Shazams globala listor i tretton olika marknader och har till dagens datum streamats över 550 miljoner gånger globalt på...

Hitta oss på Facebook