Menu

EnKnap & Nature Theater of Oklahoma “The Pursuit..

Malmö

Inkonst
lördag, 16 mars 2019 kl:19:00

16 mars 19.00 - Dörrar+förfest 18.00
17 mars 19.00 - Dörrar 18.00
18 mars 19.00 - Dörrar 18.00


"THE PURSUIT OF HAPPINESS"
En vansinnig spagettivästern hopkokad av ett internationellt superteam av nordamerikanska teatervandaler och slovenska dansare, som blir legendariska Nature Theater of Oklahomas första besök i Malmö.


Enligt den amerikanska grundlagen har varje medborgare rätt till “Life, Liberty and the Pursuit of Happiness”. Men vilka vilda gränser är man beredd att tänja på i jakten på denna Hollywood-dröm om frihet och lycka? På en saloon någonstans i en öken möter vi en ohängd samling tandlösa cowboys och skjutglada stråtrövare som alla har sina egna mer eller mindre moraliskt tvivelaktiga historier att berätta om vad det innebär att jaga det goda livet.


New York Times kallar Pursuit of Happiness “något av det vildaste du kan se” och en holländsk tidning beskriver den som att “Trump och Tjechov möts i bisarr skräckkomedi”. Vi säger helt enkelt: om det är något du inte ska missa i vår, så är det detta.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220kr - 245

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad