kl: 23:55

Libra #1

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Libra


Det brukade varken vara svårt eller speciellt dyrt att fixa en lokal till sitt band eller klubbcrew för musikaliska experiment, fest och organisering i den här staden. Men politiker och polisväsende gör nu som bekant sitt allra bästa för att stänga ner det fria kultur- och klubblivet i Malmö. Speciellt drabbar det nya och unga artister.


Libra är en motåtgärd där vi som HAR Malmös bästa lokal öppnar upp dörrarna för grymma men oetablerade klubbakter som förtjänar ett betydligt bättre klimat än det som råder i Malmö just nu. Libra är en intim fredagsklubb som kommer spreta över genregränser och klubbnormer. Innehållet kommer vara opretentiöst men handplockat. Dans, stök och lokalt odlad musik, fresh from the oven. Det blir kul helt enkelt!


HOS
HOS är kort sagt en alldeles för bra DJ för att inte vara på samtliga Malmö-clubbers läppar men vi misstänker att detta kommer ändras mycket snart. Vansinnigt välutvecklade smaklökar och känsla för vad som svänger - från syrafrätande jackin’ house till kängig EBM.


Mort-Moi
Fransk dark wave-artist som redan lyckats släppa en magiskt bra body-skiva på Kristianstadsgatans egna Rundgång Rekords. Förvänta er strobevänlig gender-queer-industrisynth (ja, det är en genre nu) med gotiska förtecken och 80-talssynthar.


Offworldcolonies
Owc har sedan starten 2016 etablerat sig som ett av Sveriges främsta skivbolag för elektronisk musik utanför mittfåran. Nu kliver bolagets hjärta fram för att servera de industriella klanger och den becksvarta techno som Offworldcolonies har blivit standardbärare för.


Kvällens Libra-värd är Kalevi Paolmäki från Klubb Döden som kommer glida omkring och dricka TT och spela skivor mellan akterna.


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-01 23:55


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 29


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Hitta oss på Facebook