Menu

Libra #1

Malmö

Inkonst
fredag, 1 februari 2019 kl:23:55

Libra


Det brukade varken vara svårt eller speciellt dyrt att fixa en lokal till sitt band eller klubbcrew för musikaliska experiment, fest och organisering i den här staden. Men politiker och polisväsende gör nu som bekant sitt allra bästa för att stänga ner det fria kultur- och klubblivet i Malmö. Speciellt drabbar det nya och unga artister.


Libra är en motåtgärd där vi som HAR Malmös bästa lokal öppnar upp dörrarna för grymma men oetablerade klubbakter som förtjänar ett betydligt bättre klimat än det som råder i Malmö just nu. Libra är en intim fredagsklubb som kommer spreta över genregränser och klubbnormer. Innehållet kommer vara opretentiöst men handplockat. Dans, stök och lokalt odlad musik, fresh from the oven. Det blir kul helt enkelt!


HOS
HOS är kort sagt en alldeles för bra DJ för att inte vara på samtliga Malmö-clubbers läppar men vi misstänker att detta kommer ändras mycket snart. Vansinnigt välutvecklade smaklökar och känsla för vad som svänger - från syrafrätande jackin’ house till kängig EBM.


Mort-Moi
Fransk dark wave-artist som redan lyckats släppa en magiskt bra body-skiva på Kristianstadsgatans egna Rundgång Rekords. Förvänta er strobevänlig gender-queer-industrisynth (ja, det är en genre nu) med gotiska förtecken och 80-talssynthar.


Offworldcolonies
Owc har sedan starten 2016 etablerat sig som ett av Sveriges främsta skivbolag för elektronisk musik utanför mittfåran. Nu kliver bolagets hjärta fram för att servera de industriella klanger och den becksvarta techno som Offworldcolonies har blivit standardbärare för.


Kvällens Libra-värd är Kalevi Paolmäki från Klubb Döden som kommer glida omkring och dricka TT och spela skivor mellan akterna.


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

fredag, 1 februari 2019 kl: 23:55

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad