Menu

Spazio Records releasefest: Ryen March

Malmö

Inkonst
lördag, 2 februari 2019 kl:23:30

Vi är tillbaka, nytt år och ny skiva i sikte och därför även ny fest, varför? Varför inte! Denna gång har vi grävt riktigt djupt och har äran att presentera debuten för en producent av lite hårdare kaliber.


Ryen March
Ryen är ursprungligen från Australien men numera baserad i Berlin. Hans råa sound har influenser från både EBM och punk, vilket ger en hans produktioner en besynnerlig attityd. Ryens debut-skiva ”Pale Desert” släpps senare i år på Spazio Records och visar på hans bredd och djup i kompositionerna. Det är med stor glädje vi har honom med oss denna kväll!


Spazio Soundsystem
Samma gamla vanliga... inget nytt, inget glömt.


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 2 februari 2019 kl: 23:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad