Menu

Lydia Lunch - From the Page to the Stage (4/3)

Malmö

Inkonst
måndag, 4 mars 2019 kl:14:00

From the Page to the Stage - Workshop med Lydia Lunch
Måndag 4/3 14.00


Månkonstnären Lydia Lunch är en av vår tids starkaste röster inom en multitud av olika konstyttringar - från performance och videokonst till musik och litteratur. From the Page to the Stage är en internationellt turnerande workshop, ledd av Lunch själv, som fokuserar på att stötta och förlösa lokala krafter inom fältet text. Det är samtidigt en motståndshandling mot en allt tydligare kommersialisering och toppstyrning av kulturområdet som vi alla vet mår bäst när det får bubbla underifrån, spontant och fritt.


Lydia Lunch kommer tillsammans med deltagarna framföra, diskutera och experimentera med olika sorters text - från musiksatta låttexter till poesi eller precis vad som deltagarna önskar uttrycka. Att hitta sin egna form och energi och komma vidare med sina texter kommer vara en viktig del, men lika viktigt kommer det vara att skapa ett sammanhang för konstnärlig organisering och utveckling - tillsammans!


Workshopen kommer hållas vid två tillfällen, 4:e och 5:e april. Detta evenemanget är för workshopen den 4:e mars. OBS! Endast 20 platser per tillfälle.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

måndag, 4 mars 2019 kl: 14:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad