Menu

Libra #2

Malmö

Inkonst
fredag, 15 mars 2019 kl:23:30

LIBRA #2


Det brukade varken vara svårt eller speciellt dyrt att fixa en lokal till sitt band eller klubbcrew för musikaliska experiment, fest och organisering i den här staden. Men politiker och polisväsende gör nu som bekant sitt allra bästa för att stänga ner det fria kultur- och klubblivet i Malmö. Speciellt drabbar det nya och unga artister.


Libra är en motåtgärd där vi som HAR Malmös bästa lokal öppnar upp dörrarna för grymma men oetablerade klubbakter som förtjänar ett betydligt bättre klimat än det som råder i Malmö just nu. Libra är en intim fredagsklubb som kommer spreta över genregränser och klubbnormer. Innehållet kommer vara opretentiöst men handplockat. Det var extremt lyckat första gången och vi är hemskt glada att kunna presentera följande lina för Libra #2:


Stalker
Med låttitlar som ”Backseat Crypt” och ”Rear View Terror” frammanar Stalkers voluminösa wave-pop visioner om slitna skinnjackor, klassiska amerikanska bilar och strålkastarljus som hastar fram över öde nattlandskap. Drömsk, filmisk och pulserande elektronisk musik framförd av ett redigt band! Haffade av Rundgång Rekords, såklart, med högt rekommenderade släppet MDK.


Rumina
FNGRLCKN-gänget är en välbehövlig frisk fläkt för Malmös dansgolv och Inkonst har haft äran att ha dem här i olika konstellationer några gånger tidigare. DJ Rumina är en extremt mångsidig och spännande representant för detta crew som blandar basmusik i en multitud olika färger och smaker. Vi rekommenderar varmt att kolla in hennes Soundcloud där ni kommer finna en samling perfekt portionerade 15-minutersmixar som är omöjliga att sitta still till.


Rahina
Och så är vi slutligen överlyckliga att kunna välkomna en riktig Inkonstfavorit tillbaka Johanna aka Rahina står inte bara ibland bakom våra bardiskar utan är också en vansinnigt bra selector. Hon har gjort flera juveler till mixar för Retreat-radio och också spelat på Inkonsts Söndagsbar tidigare men vi har länge velat ge henne mer utrymme. Fullständigt genreöverskriande och alldeles, alldeles underbar. Precis i Libras tecken.


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

fredag, 15 mars 2019 kl: 23:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

70kr - 80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad