Menu

Kontra-Musik & Aniara presenterar KONIARA

Malmö

Inkonst
lördag, 6 april 2019 kl:23:55

Storslagen releasefest för splitternya bolaget Koniara


Kontra-Musik och Aniara har nu i nådens år 2019 valt att sätta kärleksbarnet Koniara till världen - ett nytt bolag där både själfullt djup och lekfull upptäckarlust får plats.


Sebastian Mullaert & Ulf Eriksson
Birds ov Paradise (live)
Fabian Bruhn (DJ)


Deko: Mikmo & Hellan


Kontra-musik och Aniara har på många vis valt tämligen olikartade musikaliska vägar under det dryga decennium bolagen verkat sida sida vid sida. Kontra-Musik har under sina tretton år visat prov på en aldrig sinande nyfikenhet medan Aniara bokstavligt talat gått på djupet. Men bolagen delar en absolut grundvärdering: Även om huvudfokus ligger på att släppa musik som får folk att röra på sig så får det aldrig hemfalla till simpel mekanik. Det måste finnas något personligt i musiken som gör att den följer med dansaren hem efter det att musiken tystnat. Något måste röra sig även inom den som lyssnar. 


Kontra-Musik och Aniara har nu i nådens år 2019 valt att sätta kärleksbarnet Koniara till världen - ett nytt bolag där både själfullt djup och lekfull upptäckarlust får plats. Första släppet innehåller genuint värmande musik från Sebastian Mullaert, Fabian Bruhn och Dorisburg, och det är med stor glädje som vi kan presentera de två förstnämnda till Koniaras releasefest. Där sammanstrålar de med Kontras överhuvud Ulf Eriksson för en brutalt kvalitetssäkrad natt i dansens tecken. Alla stammisar som var på Sebastian och Ulfs hybridspelning The Dance på Inkonst för några år sedan vet vad som väntar, men den här gången har vi housekonnässören Fabian Bruhn som födelsedagsljuset i 0-årstårtan. Även Aniaras stjänskott Birds ov Paradise kommer och spelar live. Som naturligtvis kommer att dekoreras på sedvanligt flippat sätt av älskade Mikmo och Hellan. 


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 6 april 2019 kl: 23:55

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad