kl: 20:00

Fubbik: Cecilia Nordlund, Spader Kung, Eveliina..

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fubbik - Eveliina Pink & the Golden Pinguinos - Cecilia Nordlund – Spader Kung


”Säsongspremiär av Fubbik, ett initiativ för att främja den lokala alternativa scenen i Malmö"


Fubbik är en klubbverksamhet och ett initiativ taget av Malmöbandet kluster som riktar sig till verksamma band i Malmö som inte nödvändigtvis har ett kommersiellt uttryck. Tanken med Fubbik är att lyfta fram den fantsiska musikaliska och kreativa mångfald som finns i staden och som inte alltid får chansen att synas eller får den credd den förtjänar. Fubbik är ett försök till en kollektiv ansträngning för att hålla det lokala musiklivet levande på fler än bara några få ställen. Våra förhoppningar är att klubben ska bidra till ett generöst utbyte av publik och musik, möten mellan band och människor, vilket på ett eller annat sätt kommer att stärka den lokala scenen och oss alla i vårt skapande och lyssnande.  


Eveliina Pink & the Golden Pinguinos
?Eveliina Pink & the Golden Pinguinos är ett soloprojekt från Eveliina Nerstrand som annars ses som sångare och gitarrist i Malmöbanden Guds Pengar och No chips, Sherlock! Inspirerad av bland annat Delia Derbyshire, Michael Ende, David Lynch, Star Trek, Talking Heads är EPn Eveliina Pink & the Golden Pinguinos som slumpmässigt utslitna sidor från Eveliinas hjärn-dagbok. De tretton spåren speglar episoder från hennes liv under tiden då låtarna skrivits där alla känslor och tankar mixats samman till en absurd smoothie.


m.youtube.com/watchv=seBVVE1YtZ8
open.spotify.com/track/3DQy9EnKM9R3l0tDqd7UzMsi=vrkWTv3PReK3fswNX43fFA
Cecilia Nordlund/Fullmånen Från Helvetet featuring Johannes Bergil och Miranda Gjerstad


Skivaktuella Cecilia Nordlund/Fullmånen Från Helvetet gästar Fubbik i ett nytt samarbete med Malmös vackraste sångröst - Miranda Gjerstad/Baby Sage och den experimentella saxofonisten Johannes Bergil -nyinflyttad från Göteborg. Tillsammans experimenterar de med oljud, saxofon, röst och gitarr, nytt material samt låtar från Fullmånen Från Helvetets senaste album Åska & Blod, musik med Baby Sage och Johannes Bergil. Musik som mullrar, vibrerar, trycker, skaver.


www.fullmanencom/
soundcloudcom/babysagebaby/miranda-digital-160406
open.spotify.com/track/0E8nUlEl2j2ArXqrFuZ991?si=62uBXO73T5u8CxF8CYye9w


Spader Kung


Malmös lokala punks och förmodligen Sveriges ledsnaste punkband kommer för att påminna er om hur kasst allting är: livet, världen, kärleken - you name it. Våren är på intågande men i själen råder evig vinter!!!


open.spotify.com/track/482UP6APnNV8LfqGrso3yS?si=ubcrcld6SZ-16LcVqgLoSw


Arrangör??:
Inkonst och Kluster med stöd från skånsk live


---


Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-22 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 29


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Bild på Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag

19-åriga DJ'n och producenten Dynoro från Litauen, som hittills rört sig inkognito igenom Spotifys sfär av topplistor, debuterade förra året med megahiten 'In My Mind' feat. Gigi D'Agostino. Låten flög rätt upp på förstaplatsen på både Spotify, Apple och Shazams globala listor i tretton olika marknader och har till dagens datum streamats över 550 miljoner gånger globalt på...

Hitta oss på Facebook