kl: 23:55

Kiloton: Resident Night w/ Per Hammar & Kajsa Lind

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Superduon är tillbaka och presenterar det bästa de kan presentera - en allnighter med sig själva!


Efter en bombfest med Noha i januari är Kiloton äntligen tillbaka på Inkonst den 25 maj, och den här gången tar de två kaptererna själva plats i båset. Sedan sist har Kajsa spelat på Culture Box och Göteborgs Hokus Pokus, medan Per Hammar har hållt sig sysselsatt med släpp ihop Rossko och Malin Génie, spelningar på Hoppetosse med nya crewet Anonymous Souls samt gig i Wien och Prag. Vi ser så mycket fram emot att återförenas med er i Malmö, spendera hela kvällen i båset och dela alla pärlor vi kommit över. Rensa kalendern så ses vi till fyra timmars dans den 25:e.


Kajsa Lindström (Kiloton)
??Per Hammar (Kiloton / Dirty Hands)


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-25 23:55


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 29


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook