Menu

Sommarklubb: Fngrlckn

Malmö

Inkonst
lördag, 8 juni 2019 kl:23:55

Malmö lider som bekant av sitt gamla Industrisemester-komplex och stänger ner så fort det blir över 17 grader trots att ölhaken kring Möllan svämmar över med folk. Men inte vi. Istället lanserar Inkonst sin sommarklubbssatsning tillsammans med Malmös bästa klubbcrews. Varje lördag under juni och augusti kör vi:


Billigare inträde
Billigare TT
Öppet till klockan 05
Överraskningar


Sommaren är räddad!


FNGRLCKN tar på sig äran att helga sommaren med sin premiärklubb på Inkonst. Vi ger dig en kväll där du kan fly från verkligheten och istället steppa in i en värld fylld av hög musik, själspenetrerande bas och förförande rytmer. Vi ger dig möjlighet att slänga alla normer i papperskorgen och njuta av ditt fria och äkta jag.


Vi ger dig en musikupplevelse där trap, afrobeat, reggaeton och elektronisk musik möts som älskare och vi ger dig ljudet av deras parningssång. Vi ger dig the night of your life och vi ger dig peppen som du kommer leva på resten av sommaren. Vi ger dig hånglet med den nyfunna sommarromansen på dansgolvet. Vi ger dig FNGRLCKN.


DJs:
Falangie
Rumina
DJ VV
Gina040


Liveakt: Gina040


TBA


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 8 juni 2019 kl: 23:55

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad