kl: 23:55

Sommarklubb: Fngrlckn

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Malmö lider som bekant av sitt gamla Industrisemester-komplex och stänger ner så fort det blir över 17 grader trots att ölhaken kring Möllan svämmar över med folk. Men inte vi. Istället lanserar Inkonst sin sommarklubbssatsning tillsammans med Malmös bästa klubbcrews. Varje lördag under juni och augusti kör vi:


Billigare inträde
Billigare TT
Öppet till klockan 05
Överraskningar


Sommaren är räddad!


FNGRLCKN tar på sig äran att helga sommaren med sin premiärklubb på Inkonst. Vi ger dig en kväll där du kan fly från verkligheten och istället steppa in i en värld fylld av hög musik, själspenetrerande bas och förförande rytmer. Vi ger dig möjlighet att slänga alla normer i papperskorgen och njuta av ditt fria och äkta jag.


Vi ger dig en musikupplevelse där trap, afrobeat, reggaeton och elektronisk musik möts som älskare och vi ger dig ljudet av deras parningssång. Vi ger dig the night of your life och vi ger dig peppen som du kommer leva på resten av sommaren. Vi ger dig hånglet med den nyfunna sommarromansen på dansgolvet. Vi ger dig FNGRLCKN.


DJs:
Falangie
Rumina
DJ VV
Gina040


Liveakt: Gina040


TBA


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-08 23:55


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 29


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook