Menu

Spazio records: M Jupiter

Malmö

Inkonst
lördag, 15 juni 2019 kl:23:55

Spazio är tillbaka på hemmaplanen Inkonst i sommar för att ha det gott! Passande nog har vi med oss en av världens främsta experter på att skapa en god stämning:


M JUPITER (Börft/käfTen) – live & DJ
När Marinens Musikkår bildades år 1682 i Karlskrona kunde inte ens Karl XI ana vilka långtgående konsekvenser bildandet skulle få i historieskrivningen. Beslutet, då grundat i en önskan att effektivare tvinga bönderna till kyrkan, brukar av dagens forskare pekas ut som startskottet till den rörelse som därefter skulle komma att färdas långt bortom nationens gränser; ja till och med bortom stratosfärens skimrande lager. Vi talar förstås om den svenska elektroniska musikens epicentrum – Blekingesoundet! M Jupiter är född, fostrad och bosatt i denna bördiga miljö. Karlskrona-sonen har de senaste åren inte bara förvaltat det anrika historiska arvet han föddes till att förvalta – utan han har både förfinat och förnyat skärgårdens ljudlandskap. Med en diskografi som inbegriper både släpp på Börft, där han nu är aktuell med nytt släpp, och käfTen, har han visat omvärlden att han är att räkna med en lång tid framöver. Vi är givetvis enormt glada över att kunna presentera denna Karlskrona-konnässör i både ett live- och ett DJ-framträdande!!


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 15 juni 2019 kl: 23:55

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad