Menu

Elektrik Body Nite

Malmö

Inkonst
lördag, 28 mars 2020 kl:19:00

Vi är oerhört glada över att vi nu kan presentera våra konkreta planer på att starta en EBM-festival i Malmö. På scen kommer ni att få avnjuta EBM av bästa märke! Det hela kommer att ske på Inkonst i Malmö 28:e mars, 2020. Vi utlovar liveuppträdande man inte får missa och kommer att ha ett helgjutet EBM-dansgolv med DJs.


Mvh Micael Sandén, Johan Enstedt och Christer Lindskog - The Elektrik Body Nite Crew.


HOCICO
Hocico bildades 1993 av de båda kusinerna Erk Aicrag på sång och Racso Agroyam på mekanik och elektronik. De har sedan dess släppt en uppsjö av album, det senaste ”Artifical extinction” 2019. De gör en minst sagt stor turné efter albumsläppet men denna turné har inte nått Sveriges eller ens nordens gränser men nu förgyller de vårt land!
Alla känner till Hocico och deras aggressiva och brutala EBM med texter på både spanska och engelska som oftast kretsar kring det mörka av mänskligheten. Ingen lämnas oberörd av deras musikaliska tyngd som går in i bröstet som ett glödande järn!


ANY SECOND
Any Second startade 2009 och släppte sitt debutalbum, ”Dein Schicksal”, 2012. Med sitt album ”Sünde: Mensch” 2018 var de åter för att bombardera aggro/ harsh-EBM scenen med sitt efterlängtande album som innehåller 11, i princip alla, fantastiska spår. De knockade fullkomligt EBM-världen med detta album! Albumet är även släppt som dubbel-cd med 10 remixar.
Any Second gör jordskälvande EBM-beats som ger dig rysningar genom hela din body!
Thomas Beschoner och Oliver Senger (Agonoize) ger oss med sitt synthspelande en elektrisk, energisk mix som fulländas tillsammans med Jan Kluges elaka, kraftfulla sång. Med detta är Any Second redo att pressa plattan i mattan och återinträda på EBM-scenen med en kraftfull schvung! Vilket de också gjort med den äran. Deras energiska och aggressiva EBM gör sig ypperligt på scen där medlemmarna gör en likaledes kraftfull insats!
De har turnerat extensivt med bl.a. med Hocico och SITD. Nu gör de sin debut i Sverige på Elektrik Body Nite 2020!


Åldersgräns 18 år.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 28 mars 2020 kl: 19:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad