Menu

Rumina

Malmö

Inkonst
lördag, 14 mars 2020 kl:23:59

RUMINA ALL NIGHT!


Det är ofta svårt för DJs att hinna ta ut svängarna när speltiden är begränsad av av drakoniska tidsreglementen bestämda av farbröder och tanter som aldrig varit på klubb i hela sina liv. Förutom sliriga svartklubbar som Frimurarna och Odd Fellows, givetvis. Med inspiration från de lååånga DJ-seten på favoritklubbar söder om Östersjön så har Inkonst startat ett nytt klubbkoncept där noga utvalda plattvändare får precis hela kvällen på sig att göra precis vad de vill.


Turen har nu kommit till Rumina. Noga räknat är detta hennes andra all-nighter eftersom Rumina tog hand om Lilla Scenen på helt egen hand under Black Box Disco Club med DJ Stingray & Solid Blake i oktober förra året. Det var hands down en av de bästa klubbarna vi någonsin gjort. Att nu ge detta fullständiga mix-geni från FNGRLCKN crew fria händer i Klubben känns helt givet. Det kommer som alltid innebära en sanslös mixtur av tunes. Precis när din yra hjärna uppfattat vad som händer och är i full gång med att skjuta upp ett fyrverkeri av endorfiner så har Rumina redan skickat hela golvet i en ny riktning. Hold tight! All night!


soundcloud.com/retreatradio/rumina-6


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 14 mars 2020 kl: 23:59

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad