Menu

Extrakonsert: Goran Kajfeš & Andreas Tilliander

Malmö

Inkonst
fredag, 2 oktober 2020 kl:23:30

I en av två intima konserter med Inkonst-älsklingen Andreas Tilliander presenterar vi ett jazzant möte med Goran Kajfeš, en av Sveriges mest hyllade trumpetare.


Tilliander och Kajfeš kommer från vitt skilda musikaliska håll men har verkligen funnit varandra. Jazzgurun Kajfeš förkärlek till rytmik och puls gifter sig nämligen perfekt med Tillianders experimentlusta och mångskiftande elektroniska ljudvärld.


Båda är genuint nyfikna artister som ständigt provar nya vägar att utmana både sig själva och publiken, något som de här musikaliska mötena gett prov på. De har tidigare bland annat uppträtt på Folkteatern i Göteborg och på Stadsteatern i Stockholm, men det här är första gången en liten lycklig skara kommer att få Kajfeš & Tilliander tillsammans på scen i Malmö.


För den som inte får nog av Tille (och vem kan få det?) så rekommenderar vi även kvällen efter då Dungeon Acid kommer på besök.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2020 kl: 23:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad