Menu

M.P.A.C Breast in peace

Malmö

Inkonst
torsdag, 15 oktober 2020 kl:19:00

Bröst, älskade blandning av fett, bindväv och körtlar! Med utgångspunkt i clown, i spänningen mellan skämskudde och virtuositet, tar sig M.P.A.C. an bröst. Vad säger brösten om tillståndet i den kollektiva människosjälen? Vem får visa vad, var, hur?


I BREAST IN PEACE leker M.P.A.C. med föreställningar om bröst för att överraska, ta bort skam, väcka skratt och bredda synen på bröst, både i det offentliga och det personliga intima rummet. Med clown, dans och andra cirkuskonster bygger de en plats för humor och sårbarhet, hänförelse och motstånd, tricks och eftertanke.


Vem får visa bröstvårtorna på badstranden? I sociala medier? På den upphöjda scenen i strålkastarljuset? Bröst är för stora, för små, för hängiga, för sexiga, för tunga, för platta, för muskulösa. Ammar du här?! Bröst döljs, saknas och sörjs. Bröst är en guldgruva för fyra clowner med punkcirkusattityd!


M.P.A.C. skapar originella scenkonstverk i kollektiva processer grundade i ett normkreativt och feministiskt förhållningssätt. Deras huvudsakliga scenkonstnärliga form är clown, vilket genomsyrar deras arbete med cirkus, teater, dans och performance. Gruppen grundades av Karin Svensson, Jenny Soddu, Kajsa Englund och Camilla Rud.


Av och med: Karin Svensson, Jenny Soddu, Kajsa Englund, Camilla Rud | Kostym: Maria Peterson | Musik: Niki Yrla


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 15 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr - 165

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad