Menu

JiiJii Release Party m Barnfesten

Malmö

Inkonst
lördag, 21 november 2020 kl:14:00

Äntligen kommer sångerna från JiiJii´s välmottagna föreställning VARA HÄR ut i världen! Kom och fira med oss!


Lördag 21 november blir det release-party för JiiJii,s nya album Vara Här. Festen hålls på Inkonst kl 14-15:30 och är ett samarbete med Johanna Olofsson och hennes barnfesten, en klubb för barn mellan 4-9 år.


Sångerna har färdats över hav och kontinenter och blandar rytmer från Afrika med toner från saxofon, pianospel, tumpiano och starka röster i kör eller var för
sig. Tillsammans skapar musiken ett svängigt hav som bjuder in alla till dans och lek kring teman om normer och livsfrågor, tillåtelsen att vara sig själv, vara trygg i det, och att få vara annorlunda. JiiJii är ett sammansvetsat band med etablerade musiker.


JiiJii består av:
Kirsti ØibakkenPedersen- piano och sång
Salieu Dibba- slagverk och sång
Sofi Hellborg- saxofon, tumpiano och sång


DJ Johanna Olofssons klubb Barnfesten är en klubb där dansmusik från hela världen och artister som Timbuktu, Jojje Wadenius och Angelique Kidjo har en given plats. Johanna Olofsson, är musikjournalist och dj/klubbarrangör sen mitten av 90-talet och hjärnan bakom bland annat hiphop-baserade Klubbkören, Skånes Ljudpark och otaliga klubbar i Stockholm, Malmö, Lund och Göteborg.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 21 november 2020 kl: 14:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad