Menu

Angles9

Malmö

Inkonst
söndag, 22 november 2020 kl:19:00

Goran Kajfeš gjorde i början av oktober två utsålda fantastiska konserter tillsammans med Andreas Tilliander. Nu återvänder han med niomanna-konstellationen Angles 9.


Helgens andra Jazz i Malmö-samarbete bjuder på all-star-bandet Angles 9.
Angles 9 kallas ibland ett mini Big Band, en supergrupp med några av Sveriges främsta impro-musiker.
Det är ofta storslaget med energisk och upprymd improvisation. Men ibland också stillsamt och allvarsamt med suggestiva melodier som ljuder sömlöst mellan lycka och sorg.
Gruppen har släppt flera album och fått fantastiska recensioner över hela världen vilket lett till uppträdanden vid ledande scener och festivaler runt om i världen. Och det är just så de gör sig bäst, live på scen. Detta är en ”nu eller aldrig”-upplevelse vi får chansen att bevittna.


Den här kvällen presenteras i samarbete med Jazz i Malmö och det finns en kombobiljett som ger rabatterat pris för konserten med Arve Henriksen kvällen innan, 21 november.


Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

söndag, 22 november 2020 kl: 19:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad