Menu

Lyra Pramuk + Civilistjävel

Malmö

Inkonst
lördag, 28 november 2020 kl:19:30

Genom att kombinera sin klassiska skolning med sin känsla för pop, scenperformance och samtida klubbkultur skapar hon en unik, säregen, futuristisk typ av folkmusik. Den amerikanska sångaren och elektroniskt arbetande musikern har samarbetat med storheter som Holly Herndon, Colin Self och Ben Frost.


Hennes kritikerrosade album Fountain, som släpptes tidigare i år, är helt skapat utifrån hennes egen röst, även om den ofta formas och modeleras av digitala element, och är en emotionell, sensuell och hängiven resa. Lyra Pramuk använder sig av rytm, tal, kropp och förhållandet mellan teknik och mänsklighet för att utforska en post-mänsklig, icke-binär förståelse för livet och de ömtåliga ekosystem som det är beroende av.


Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

lördag, 28 november 2020 kl: 19:30

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad